... CO DĚLÁME ...

...
VRTÁNÍ
Číst více
...
SOUSTRUŽENÍ
Číst více
...
FRÉZOVÁNÍ
Číst více
...
TEPELNÉ ZPRACOVÁNÍ
Číst více
...
TRYSKÁNÍ
Číst více

SPECIALIZUJEME SE

Obrábění dílců pro železniční dopravu

Specializujeme se na obrábění dílců pro železniční dopravu, zejména podvozkových částí jako jsou kola samotná, kovací nástroje na výrobu polotovarů kol ale i jiné rotační dílce přírubového charakteru až do průměru 1350 mm. Vzhledem k tomu, že spolupracujeme s většími a menšími firmami kooperačně, dokázali jsme opracovat různé dílce se složitými rotačními tvary z oblasti petrochemie, telekomunikace, hutnictví, lodní dopravy, těžařského průmyslu atp.

... CO UMÍME UDĚLAT ...

  • Soustružení - používáme jednostojanové karuselové soustruhy SKJ 10 B českého výrobce TOS Hulín s ovládáním v ručním i CNC režimu.
  • Frézování - zajišťujeme na jak vertikálních, tak i horizontálních strojích. Jsme s to obrábět dílec do rozměrů os 750 x 750 x 750 mm v ručním režimu ovládání s lineárním odměřováním všech os ovšem bez kruhové interpolace.
  • Vrtání a vyvrtávání - provádíme rovněž na konvenčních strojích lineárním odměřováním všech os.
  • Tryskání - pro odstranění korozí polotovarů, okují po tepelném zpracování apod. tryskáme povrchy ocelovými broky či korundovou směsí v ruční tlakové tryskací kabince s rozměry pro dílec zhruba 500 x 500 x 500 mm.
  • Tepelné zpracování - ocel tepelně zpracováváme v komorové kalicí peci z programovatelným režimem do teploty 1200°C s rozměry pro vsazku 450 x 450 x 750 mm.

Věříme, že s případnou spolupráci budete i vy nadmíru spokojeni a těšíme se na vaše poptávky, které, jak pevně věříme, dovedeme do úspěšného konce k naší cti a především k vašemu prospěchu.

Pokud neudělíte souhlas Vaš požadacek nemůže být zpracována. Souhlasím se zpracovaním osobních údajů.

NAŠE PRÁCE

Úvod